BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

Adverteren


Executive-People.nl

Vanuit een online gedachte presenteert Publish2Connect B.V. het onafhankelijke platform Executive-People.nl, waar IT in relatie tot de business de boventoon zal voeren. Met redactionele en commerciële ruimte voor organisaties die bedrijven en/of (overheids-)instellingen voorzien van producten en/of diensten op het gebied van informatietechnologie.

Marketingstrategieën zijn niet meer te vergelijken met die van een aantal jaren geleden. Het behalen van communicatiedoelstellingen is, mede door de opkomst van nieuwe media, een steeds grotere uitdaging geworden. Daarbij worden marketinguitgaven steeds vaker gekoppeld aan direct en meetbaar resultaat. De mensen achter Executive-people.nl begrijpen deze ontwikkeling als geen ander en bieden met dit initiatief een platform voor IT leveranciers en dienstverleners die onder de aandacht willen komen van IT- en businessmanagers en direct sales leads willen genereren. Samen optrekken in de markt is het uitgangspunt, waarbij Executive-people.nl meer is dan alleen een communicatiekanaal.

Voor meer informatie kunt u onze folder downloaden (zie gerelateerde dowloads hieronder). Lees alles over de community, de commerciële mogelijkheden, het aanleveren van persberichten en/of klantcases en de vele mogelijkheden voor gezamenlijke acties ‘op maat’, waaronder direct-mail, e-mailing, enquêtes, onderzoek en/of publicaties.

Meer informatie:

Commercieel directeur
Rob de Kleijnen

rdekleijnen@executive-people.nl

Telefoon 06-402 36 803


ALGEMENE VOORWAARDEN

Gerelateerde downloads

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds