BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

Partners

Executive-People.nl werkt commercieel en/of inhoudelijk samen met onder andere onderstaande partners. Informatie over onze commerciële partnerpakketten en/of overige samenwerkingsverbanden kunt u aanvragen via info@executive-people.nl

Bridgehead

BridgeheadBridgeHead is een adviesbureau waarvan de medewerkers reeds jaren actief zijn in Strategic Sourcing Support, Lobbying en Public Affairs. BridgeHead treedt in actie wanneer bruggen moeten worden geslagen tussen de publieke en private sector, maar is ook actief op de snijvlakken business-to-business en government to-government.


BedrijfsprofielBridgeHead adviseert en treedt op namens opdrachtgevers in de publieke en private sector. Om grote belangen bij overheid en politiek optimaal te kunnen bepleiten, en om concrete opdrachten te werven maakt BridgeHead gebruik van het uitgebreide en diverse netwerk dat zij door jarenlange ervaring opgebouwd heeft.

BridgeHead weet doelstellingen van opdrachtgevers te vertalen naar haalbare, concrete strategieën. Hierbij staan kernwaarden als professionaliteit, transparantie en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel. De expertise van BridgeHead bestrijkt een groot gebied: onze ervaring reikt van de ICT-sector tot het bancaire wezen, en van de vastgoedbranche tot de telecomsector. Het kantoor is gevestigd in Den Haag.

Diensten
BridgeHead verstaat onder Strategic Sourcing Support het op strategisch niveau ondersteunen en adviseren van klanten bij het verwerven van opdrachten bij grootschalige projecten van overheden - zowel direct als via aanbestedingen. BridgeHead maakt gebruik van strategische politieke monitoring, waardoor wij weten wat er in het publieke domein speelt en u een toegesneden en passend advies kunnen bieden. BridgeHead weet dat communicatie niet alleen spreken is, maar vooral ook luisteren.

De overheid is volop in beweging: in alle lagen van de overheid spelen thema's omtrent bedrijfsvoering en dienstverlening. De vernieuwing van de rijksoverheid, het verminderen van de bureaucratie tussen de verschillende overheidslagen, het optimaliseren van dienstverlening naar de burgers en bedrijfsleven: het zijn zaken die hoog staan op de agenda van de overheid. BridgeHead kan de markt helpen de overheid effectief te steunen in het behalen van deze verbetering. Van het moment van deal creation tot en met de deal closing is BridgeHead er om u optimaal te begeleiden.

>> website
 

Bekijk alle partners


Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Out of the cloud before you get in?Out of the cloud before you get in?
Is de cloud dé oplossing voor alle IT-problemen? JerryRozeman, Chief Technology Officer bij PQR, durft dit in twijfel ... meer
Meer interviews

rssColumns

OpenStack en het 'internet of things'OpenStack en het 'internet of things'
 Het is bijna 21 maart en dus de start van de lente. Maar ook de deadline die ik heb gekregen om deze column in te lev... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds