BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssNieuws

Nieuws? Persberichten kunt u mailen naar: redactie@executive-people.nl.  

LinkedIn introduceert Talent Pipeline23-10-2011

LinkedIn introduceert Talent Pipeline


LinkedIn kondigt de LinkedIn Talent Pipeline aan. Hiermee kunnen recruiters eenvoudig en op één plek hun talentpool beheren en sneller high potentials vinden. De tool is beschikbaar in de eerste helft van 2012, de kernfunctionaliteit van Talent Pipeline zal worden opgenomen als extra onderdeel van LinkedIn Recruiter, zonder extra kosten. Een aparte versie van Talent Pipeline wordt beschikbaar gesteld voor teamleden die geen gebruik maken van LinkedIn Recruiter.

Door de opkomst van social media hebben recruiters dankzij de verschillende online netwerken toegang tot een enorme bron van talenten die niet actief op zoek zijn naar een baan. Talent Pipeline geeft recruiters de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van potentiële kandidaten, zelfs al voordat zij het formele sollicitatieproces ingaan.

LinkedIn CEO Jeff Weiner zegt over de nieuwe tool: “Recruiters zoeken actief naar meer talent via meer kanalen en volgen al hun high potentials met verschillende hulpmiddelen. Met de LinkedIn Talent Pipeline willen wij recruiters van één plek voorzien waar ze profielen van kandidaten kunnen beheren.”

Bedrijven die op dit moment zelf aparte databases proberen te ontwikkelen voor kandidaten, spenderen veel tijd en moeite aan het implementeren van een nieuw systeem en een nieuw proces, om er vervolgens achter te komen dat ze het probleem van steeds veranderende informatie nog niet hebben opgelost. Zodra iemand zijn titel, baan of locatie wijzigt, raakt de informatie in het systeem direct verouderd en wordt de database minder waardevol. LinkedIn Talent Pipeline lost dit probleem op.
Meer nieuws

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds