BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssNieuws

Nieuws? Persberichten kunt u mailen naar: redactie@executive-people.nl.  

Meer dan miljard mobiele telefoons in China30-03-2012

Meer dan miljard mobiele telefoons in China


Het aantal mobiele telefoonabonnementen in China, dat ruim 1,3 miljard inwoners telt, is gestegen tot boven het miljard. Het land brak eind februari door deze grens, terwijl het aantal vaste telefoonaansluitingen juist afnam tot 284 miljoen.


Volgens gegevens van het ministerie van Industrie en Informatietechnologie groeide het aantal mobiele abonnementen in januari en februari met 20,7 miljoen. Gebruik van de mobiele telefoon is geëxplodeerd in China in de afgelopen jaren sinds de prijzen van toestellen en heffingen voor gebruik daalden. Ook de voortdurende komst van nieuwe technologieën op de markt heeft aangezet tot stijgende verkopen.

China heeft volgens officiële cijfers ook 's werelds grootste internetpopulatie met meer dan een half miljard gebruikers.

(c) ANP
  
Meer nieuws

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds