BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssNieuws

Nieuws? Persberichten kunt u mailen naar: redactie@executive-people.nl.  

Meer dan miljard mobiele telefoons in China30-03-2012

Meer dan miljard mobiele telefoons in China


Het aantal mobiele telefoonabonnementen in China, dat ruim 1,3 miljard inwoners telt, is gestegen tot boven het miljard. Het land brak eind februari door deze grens, terwijl het aantal vaste telefoonaansluitingen juist afnam tot 284 miljoen.


Volgens gegevens van het ministerie van Industrie en Informatietechnologie groeide het aantal mobiele abonnementen in januari en februari met 20,7 miljoen. Gebruik van de mobiele telefoon is geëxplodeerd in China in de afgelopen jaren sinds de prijzen van toestellen en heffingen voor gebruik daalden. Ook de voortdurende komst van nieuwe technologieën op de markt heeft aangezet tot stijgende verkopen.

China heeft volgens officiële cijfers ook 's werelds grootste internetpopulatie met meer dan een half miljard gebruikers.

(c) ANP
  
Meer nieuws

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Cloud back-up specialist Veeam voert kwaliteitsslag doorCloud back-up specialist Veeam voert kwaliteitsslag door
Het gaat goed met Veeam, aanbieder van oplossingen voor de bescherming van het moderne datacenter. Er komen steeds meer klant... meer
Meer interviews

rssColumns

OpenStack en het 'internet of things'OpenStack en het 'internet of things'
 Het is lente. Maar ook de deadline die ik heb gekregen om deze column in te leveren. Dat kan natuurlijk ook niet ande... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds