BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssNieuws

Nieuws? Persberichten kunt u mailen naar: redactie@executive-people.nl.  

Nieuwe forceast-software ABN AMRO vastgoed05-04-2012

Nieuwe forceast-software ABN AMRO vastgoed


Reasult, leverancier van financial forecasting software voor de vastgoedbranche, maakt bekend dat ABN AMRO Real Estate Finance Reasult gaat inzetten om een verdere efficiencyslag te maken in haar rapportages. De oplossing van Reasult biedt de organisatie straks nog sneller inzicht in de impact van marktontwikkelingen op de portefeuille. Het handmatig invoeren van portefeuillegegevens behoort daarnaast nagenoeg tot het verleden en de rapportagetijd wordt met 60% verminderd. In de best-of-breed-oplossing van Reasult is kennis van de vastgoedbranche vastgelegd, waardoor ingespeeld wordt op de huidige en toekomstige rapportagewensen.

De informatiebehoefte van interne en externe stakeholders wordt steeds groter en zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Om het rapportageproces efficiënter te laten verlopen, ging ABN AMRO Real Estate Finance op zoek naar een nieuwe rapportagetool. In het keuzeproces zijn zowel het doorontwikkelen van het eigen systeem als externe software-oplossingen meegenomen.

Verschillende bronsystemen van ABN AMRO Real Estate Finance worden gekoppeld aan de software van Reasult. Beleggers kunnen dan hun portefeuille-informatie zo aanleveren dat deze in één keer ingelezen kan worden in het systeem. Terwijl dit nu nog een tijdrovend, handmatig proces is. De eerste module die geïmplementeerd wordt, is de huurvervalkalender.

In eerste instantie wordt de software van Reasult beschikbaar voor het ABN AMRO Real Estate Finance team. In een later stadium zal de software ook worden ingezet bij andere business lines binnen ABN AMRO waarin vastgoed een belangrijk onderdeel is, zoals Corporate Clients, Bedrijven en Private Banking.
 

Meer nieuws

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Groei bedrijven wordt bepaald door ITGroei bedrijven wordt bepaald door IT
De impact van IT wordt bij veel bedrijven onderschat. In 2020 zullen meer dan 7 miljard mensen en bedrijven en minstens 30 mi... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds