BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssNieuws

Nieuws? Persberichten kunt u mailen naar: redactie@executive-people.nl.  

Cisco presenteert mooie cijfers10-05-2012

Cisco presenteert mooie cijfers


Cisco heeft de resultaten bekend gemaakt over het derde kwartaal van boekjaar 2012, dat op 28 april 2012 werd afgesloten. In het derde kwartaal heeft Cisco een omzet behaald van $11,6 miljard. De nettowinst (op basis van GAAP) bedroeg $2,2 miljard, ofwel $0,40 per aandeel. Op basis van non-GAAP was de nettowinst $2,6 miljard, ofwel $0,48 per aandeel.


“We hebben in het derde kwartaal solide resultaten behaald, met een recordomzet en record non-GAAP winst per aandeel”, zegt John Chambers, Cisco CEO en Chairman. “We voeren met succes ons strategische lange-termijnplan uit om de winst sneller te doen toenemen dan de omzet. En in deze tijd waarin voorzichtig wordt omgegaan met IT-uitgaven, blijven we beter presteren dan onze concurrenten.”

Chambers vervolgt: “In een wereld met steeds meer clouds, video en mobiele apparaten, is de rol van het intelligente netwerk belangrijker dan ooit en onze propositie voor klanten is sterker dan ooit te voren. Onze visie en strategie blijven gefocust op de juiste markttransities en ik wil onze aandeelhouders, medewerkers, klanten en partners danken voor hun niet aflatende commitment aan Cisco.”

De netto omzet over de eerste negen maanden van boekjaar 2012 bedroeg $34,4 miljard, vergeleken met $32,0 miljard in de eerste negen maanden van boekjaar 2011. De nettowinst over dezelfde periode, op basis van GAAP, was $6,1 miljard, of $1,13 per aandeel, vergeleken met $5,3 miljard, of $0,94 per aandeel, in de eerste negen maanden van boekjaar 2011. De non-GAAP nettowinst over de eerste negen maanden van boekjaar 2012 was $7,5 miljard, of $1,38 per aandeel, vergeleken met $6,8 miljard, of $1,22 per aandeel, in dezelfde periode van boekjaar 2011. 
Meer nieuws

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'
 De geschiedenis van de automatisering van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) gaat terug tot het begin van ... meer
Meer interviews

rssColumns

Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?
Dat doet toch iedereen…met mobiele apparaten foto’s en films downloaden, video streamen, enz. En daarmee starten... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds