BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssNieuws

Nieuws? Persberichten kunt u mailen naar: redactie@executive-people.nl.  

Microsoft partners mogen gebruik Office 365 weer direct factureren10-07-2012

Microsoft partners mogen gebruik Office 365 weer direct factureren


Microsoft partners mogen voortaan weer hun klanten direct factureren voor het gebruik van Office 365. Dit maakte de leverancier bekend tijdens de Worldwide Partner Conference (WPC) in Toronto.

Microsoft heeft speciaal voor zijn partners het Office 365 Open programme opgezet. Hiermee kunnen partners eindgebruikers van Office 365 een factuur sturen. Voorheen werden de facturen (billing) uitsluitend door Microsoft geregeld. Dat kan nog steeds als een it-dienstverlener dat zelf niet wil doen.

Wereldwijd gebruiken ongeveer 1 miljard pc's Microsoft Office, vooral de oudere versies zoals Office 2007 en Office 2010. Inmiddels gebruiken een paar honderduizend mensen Office 365. Microsoft werkt inmiddels aan een opvolger 'Office 15'. Het is nog niet bekend wanneer Office 15, dat Office 2010 opvolgt, beschikbaar komt.

Door: Witold Kepinski


Meer nieuws

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds