BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssNieuws

Nieuws? Persberichten kunt u mailen naar: redactie@executive-people.nl.  

Parentix bouwt platform voor shared hosted Microsoft Lync27-07-2012

Parentix bouwt platform voor shared hosted Microsoft Lync


Binnenkort introduceert hostingbedrijf Parentix de unified communications oplossing Lync+ ter ondersteuning van ‘het nieuwe werken’. De afgelopen periode is het benodigde platform gebouwd, de functionaliteit geïnstalleerd en een koppeling gemaakt met het traditionele telefonienetwerk. Een tiental pilotklanten heeft zich gecommitteerd aan de pilotfase. Na deze pilotfase is het in september voor ieder bedrijf mogelijk om Lync+ te gebruiken vanuit de Parentix cloud.

Lync+ biedt functionaliteit van Microsoft Lync vanaf een hosting platform. Deze oplossing maakt het mogelijk om op verschillende manieren samen te werken met directe collega’s maar ook met relaties buiten een organisatie. Chatten, onderling gratis bellen, video vergaderen, groep vergaderen en desktop delen zijn allemaal eenvoudig te regelen. Daarnaast is het mogelijk om deze oplossing te gebruiken als vervanging van een telefooncentrale, (goedkoper) extern bellen met een normaal telefoonnummer. Lync+ is daarnaast geïntegreerd met Microsoft Outlook. De Parentix cloud is met Lync+ nu bereikbaar vanaf één gebruiker.

Parentix biedt vanaf september drie pakketten aan met verschillende mogelijkheden om te kiezen. Het light pakket biedt de mogelijkheid tot chatten met collega’s en beschikbaarheid van Lync+ gebruikers te tonen. Het standaard pakket heeft ook deze mogelijkheden en wordt aangevuld met (video)bellen, groep vergaderen en scherm delen. Het derde pakket, standaard plus, omvat alle functionaliteiten van Lync inclusief extern bellen en gebeld worden op een normaal telefoonnummer. Parentix verzorgt tevens de gebruikersinstellingen, back-ups en updates van de benodigde software, voor een vaste prijs per gebruiker per maand.


Door: Witold Kepinski 

Meer nieuws

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds