BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssNieuws

Nieuws? Persberichten kunt u mailen naar: redactie@executive-people.nl.  

SAS levert nieuwe versie Customer Intelligen​ce01-05-2013

SAS levert nieuwe versie Customer Intelligen​ce


SAS komt met nieuwe versie Customer Intelligen​ce.Het vernieuwde SAS Customer Intelligence helpt marketeers bij het nog nauwkeuriger, sneller en efficiënter uitvoeren van deze drie strategieën, aldus de Amerikaanse BI-leverancier.

SAS Customer Intelligence integreert nu in één web-gebaseerde applicatie de vier marketing analytics producten van SAS - SAS Marketing Automation, SAS Marketing Optimization, SAS Real-Time Decision Manager en SAS Digital Marketing. Marketeers kunnen nu binnen één enkele omgeving hun marketingcampagnes plannen, creëren en uitvoeren, scenario’s optimaliseren en met hun klanten communiceren via alle beschikbare en relevante kanalen. Niet langer is het nodig daartoe gebruik te maken van verschillende toepassingen en interfaces, aldus SAS.

"Het is voor marketeers steeds lastiger een uiteenlopende verzameling van marketing-technologieën en oplossingen te beheren ", zegt Jeroen Davids (foto), Business Solutions Manager van SAS Nederland. "Naarmate de marketing directeur een steeds groter deel van het technologiebudget beheert, verwacht hij ook steeds meer geïntegreerde marketingoplossingen om de klantervaring te optimaliseren. Strategie en planning moeten in lijn lopen met de beschikbare informatie en analytics. Op elkaar afgestemde interacties lopen synchroon met het optimaliseren van de customer experience. Marketingoplossingen moeten daarom met elkaar integreren en één beeld opleveren, ongeacht de gebruikte kanalen en de verschillende digitale strategieën."

Door: Witold Kepinski

Meer nieuws

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Vijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancierVijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancier
Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juis... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds