BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

IT Dossiers

Vodafone: vier dagen gratis bellen en sms'en12-04-2012

Vodafone: vier dagen gratis bellen en sms'en


Vodafone Nederland maakt vandaag bekend welk gebaar het klanten biedt na de storing van afgelopen week. Vodafone had te maken met complexe netwerkstoringen als gevolg van hitte-, water- en rookschade in een belangrijke netwerklocatie van Vodafone in Rotterdam.

Van 2 mei tot en met 5 mei kunnen alle Vodafone-klanten de gehele dag gratis bellen en sms’en binnen Nederland. Dit geldt voor zowel prepaid-klanten als abonnees en betreft nationale telefoongesprekken en sms-berichten naar zowel Vodafone-klanten als klanten op netwerken van andere telecomaanbieders. Klanten met een data-abonnement voor tablets krijgen 10 procent korting op het abonnement in de maand mei. Het gebaar geldt voor klanten van Vodafone, Sizz en Blyk.

Rob Shuter, CEO Vodafone Nederland: “Wij betreuren het ongemak voor onze klanten in de afgelopen periode en willen met dit gebaar de pijn verzachten.”
  
http://www.youtube.com/watch?v=YVjgsOGpKfs
 

Meer dossiers

Video


Redactionele content voor een specifiek Dossier kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl
 

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'
 De geschiedenis van de automatisering van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) gaat terug tot het begin van ... meer
Meer interviews

rssColumns

Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?
Dat doet toch iedereen…met mobiele apparaten foto’s en films downloaden, video streamen, enz. En daarmee starten... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds