BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

IT Dossiers

Riverbed breidt cloud storage gateway-productportfolio uit met nieuwe modellen27-06-2011

Riverbed breidt cloud storage gateway-productportfolio uit met nieuwe modellen


Riverbed Technology introduceert drie nieuwe Whitewater cloud storage gateway-modellen, die ontwikkeld zijn om databescherming te optimaliseren. Met de nieuwe modellen kunnen meer organisaties in verschillende sectoren, waaronder MKB-bedrijven, profiteren van cloud databescherming. De nieuwe Whitewater-modellen 510 en 710 zijn ontworpen voor het MKB, terwijl Whitewater model 2010 geschikt is voor middelgrote organisaties en zich ook richt op grote organisaties. Met deze nieuwe modellen komen de Whitewater cloud storage gateways tegemoet aan de behoeften van organisaties van verschillende groottes en in verschillende branches. Zo kunnen bedrijven hun operationele lasten, kosten en complexiteit verlagen, terwijl ze gebruik maken van public cloud storage voor databescherming. Naast op hardware gebaseerde cloud storage gateway-applicaties, heeft Riverbed ook een virtuele versie van haar cloud storage gateway voor databescherming.
 
“Veel organisaties hebben te maken met een explosieve groei van data binnen hun IT-omgeving”, zegt Bob Laliberte, senior analist bij Enterprise Strategy Group. “Cloud storage is voor veel organisaties een aantrekkelijke mogelijkheid voor databescherming. Het MKB kan snel en eenvoudig offsite beveiligingstoepassingen toevoegen, maar betalen alleen voor de benodigde storage zonder te investeren in of zorg te dragen voor het beheer van een tweede datacenter. Organisaties passen steeds vaker servervirtualisatie en andere strategische IT-toepassingen toe. Hierdoor vormen groei en grote hoeveelheden aan data een grote uitdaging voor databeschermingsstrategieën. Met de nieuwe Whitewater-modellen biedt Riverbed een databeschermingsoplossing die organisaties helpt bij het versnellen van recovery, het verlagen van back-upkosten en het verbeteren van disaster recovery (DR).”
 
Door de Whitewater cloud storage gateways kunnen organisaties hun back-up eenvoudig en veilig optimaliseren, terwijl ze profiteren van de voordelen van de public cloud: flexibiliteit, schaalbaarheid, betalen per gebruik voor verbruik en er is geen noodzaak om de bestaande infrastructuur aan te passen. Whitewater cloud storage gateways bieden snelle drop-in toegang tot grote leveranciers van public cloud storage met lokale performance vergelijkbaar en directe toegang tot de populairste back-up tools. Met de introductie van Whitewater cloud storage gateway-modellen 510, 710 en 2010 biedt Riverbed de mogelijkheid aan organisaties in verschillende sectoren en lokale overheden om storage-benodigdheden aanzienlijk te verlagen, door gebruik te maken van cloud storage voor databescherming.
 
Meer dossiers

Redactionele content voor een specifiek Dossier kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl
 

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds