BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

IT Dossiers

CA Technologies en Dupaco werken gezamenlijk aan adoptie van cloud-oplossingen in Nederland07-07-2011

CA Technologies en Dupaco werken gezamenlijk aan adoptie van cloud-oplossingen in Nederland


CA Technologies en distributeur Dupaco gaan in de Benelux nauw samenwerken om de adoptie van innovatieve cloud-oplossingen te versnellen. Dupaco gaat als eerste in de Benelux het CA AppLogic cloud-platform distribueren en op die manier zowel bedrijven als managed service providers ondersteunen met het aanbieden van gehoste applicaties.

Dupaco biedt, met de toevoeging van CA AppLogic, het resellerkanaalde mogelijkheid om middels een cloud-platform snel en eenvoudig applicaties uit te rollen, te verplaatsen en/of redundant te maken. CA AppLogic is ontworpen om gebruikers te ondersteunen bij het snel introduceren van complexe bedrijfsapplicaties in zowel publieke, private als hybride cloud-omgevingen.
 
Stijgende interesse in cloud
"Cloud computing wint snel martkaandeel binnen de zakelijke markt", zegt Erik Monninkhof, directeur en oprichter van Dupaco Distribution. "Zelf een cloud-platform ontwikkelen, is voor veel resellers te complex en kostbaar. Door te kiezen voor CA AppLogic kunnen zij op eenvoudige wijze applicaties vanuit de cloud aanbieden. Nieuwe producten introduceren in het resellerkanaal is één van onze sterkste eigenschappen. Door onze partners zowel technisch als commercieel te ondersteunen, hebben wij al verschillende introducties verzorgd."
 
CA AppLogic-platform
CA AppLogic biedt een platform waarmee op eenvoudige wijze een zogeheten virtuele business service kan worden ontwikkeld die bestaat uit een applicatie en de bijbehorende infrastructuur. Deze business service stelt de beheerder zelf samen met behulp van  een grafische ontwerptool. De service  wordt vervolgens gehost in een intern datacenter of bij een managed service provider. De beheerder hoeft zich vervolgens geen zorgen te maken over onder andere de migratie of het schalen van de benodigde infrastructuur. Deze zogeheten provisioning wordt namelijk geheel automatisch verzorgd door het CA AppLogic platform.
 
Snelle uitrol applicaties
"Organisaties hebben een grote behoefte aan het snel introduceren van vaak ingewikkelde applicaties", zegt Marco van Lieverloo, general manager van CA Technologies in Nederland. "Met CA AppLogic zijn zij in staat om op eenvoudige wijze deze applicaties te ontwikkelen en zo hun concurrentie voor te blijven. CA AppLogic biedt een uitstekend cloud-platform. Complete applicaties en hun infrastructuur kunnen als een appliance worden gemodelleerd en vervolgens worden uitgerold."
 
Meer dossiers

Redactionele content voor een specifiek Dossier kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl
 

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Vijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancierVijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancier
Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juis... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds