BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

IT Dossiers

UNIT4 wint twee QlikView Awards14-04-2011

UNIT4 wint twee QlikView Awards


UNIT4 heeft tijdens de uitreiking van de QlikView Awards in Miami maar liefst twee prijzen gewonnen: Fastest Growing Partner of the Year Benelux en Most Number of deals in Q4.

UNIT4 BI Solutions, een bedrijfsonderdeel van UNIT4 dat zich onder meer bezighoudt met business intelligence (BI) oplossingen, werkt al jaren samen met QlikTech, de aanbieder van QlikView. Sinds anderhalf jaar is UNIT4 ook officieel Value Added Distributor van QlikView.

Tijdens de QlikView Awards was UNIT4 vier keer genomineerd: voor Elite / Master Reseller of the Year Benelux, Best Marketing Partner of the Year Benelux, Fastest Growing Partner of the Year Benelux en Most number of deals in Q4. In de laatste twee categorieën viel UNIT4 ook in de prijzen. UNIT4 was onderverdeeld in de regio EMEA: hieronder vallen België, Nederland, Luxemburg, Turkije, Israël en Oost-Europa. In totaal telt deze regio ruim vijftig partners.
 
Roel Haverland, Business Unit Manager UNIT4 Business Intelligence Solutions “Deze awards danken wij aan de mooie innovatieve Business Intelligence oplossing QlikView, onze klanten, onze subresellers en ons goede en enthousiaste team van mensen. Het motiveert extra om onze klanten te helpen een hogere performance te behalen. Het is een kroon op alle inzet van afgelopen jaar.”
 
Meer dossiers

Redactionele content voor een specifiek Dossier kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl
 

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'
 De geschiedenis van de automatisering van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) gaat terug tot het begin van ... meer
Meer interviews

rssColumns

Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?
Dat doet toch iedereen…met mobiele apparaten foto’s en films downloaden, video streamen, enz. En daarmee starten... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds