BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

IT Dossiers

UNIT4 en VDD IQware integreren software voor gezondheidszorg13-02-2012

UNIT4 en VDD IQware integreren software voor gezondheidszorg


VDD IQware en UNIT4 hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net van VDD IQware wordt volledig geïntegreerd binnen UNIT4 Cura, de ERP-oplossing van UNIT4 voor zorginstellingen. Door deze koppeling hebben gebruikers van UNIT4 Cura direct toegang tot het ECM-systeem, waardoor zorgmedewerkers minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken.

Naast cliëntenadministratie, financiële administratie, ondersteuning van zorgprocessen en e-HRM biedt de geïntegreerde oplossing nieuwe mogelijkheden om met documenten en documentprocessen om te gaan. Zorginstellingen kunnen bijvoorbeeld de crediteurenadministratie geheel digitaal en geautomatiseerd afhandelen. Daarnaast zijn dossiers en documenten beter vindbaar en is er meer structuur en uniformiteit in de manier waarop cliënten- en personeelsdossiers worden vastgelegd.

Jan Pol, directeur bij UNIT4: “UNIT4 Cura biedt zorginstellingen al ondersteuning op het gebied van financiën, het elektronisch cliëntendossier en e-HRM. We zijn op zoek gegaan naar een oplossing voor de digitalisering en optimalisering van documentstromen, ter aanvulling op ons aanbod. Wij zijn hierbij uitgegaan van een integrale benadering van zorginstellingen op het gebied van digitalisering. Ook zij hebben te maken met bezuinigingen en een uitdagende markt om in te opereren. Met de integratie van Hyarchis.Net helpen we de zorginstellingen met het maken van een efficiencyslag op het gebied van dossierbeheer en documentprocessen.”

Serge Leclercq, Commercieel Directeur VDD IQware: “Door de expertise van VDD IQware op het gebied van documentstromen en werkprocessen te combineren met de expertise van UNIT4 binnen de gezondheidszorg, kunnen we gezamenlijk de beste documentoplossingen voor zorginstellingen bieden. Zorginstellingen zijn vaak veel tijd kwijt aan administratieve taken, zoals dossiervorming en -beheer. Door de digitalisering van de documentstromen worden zij ondersteund bij het registreren van informatie en de zoektocht naar dossiers. Hierdoor houden ze meer tijd over voor de zorg.”

De integratie van Hyarchis.Net binnen de software suite van UNIT4 Cura zal medio dit jaar afgerond zijn. UNIT4 en VDD IQware hadden al een samenwerkingsovereenkomst; Hyarchis.Net is sinds twee jaar gekoppeld aan UNIT4 Accountancy.
 
Meer dossiers

Redactionele content voor een specifiek Dossier kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl
 

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds