BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

IT Dossiers

UNIT4 introduceert flexibele salarisverwerking03-05-2012

UNIT4 introduceert flexibele salarisverwerking


UNIT4 introduceert als eerste aanbieder in Nederland een oplossing voor flexibele salarisverwerking. Met deze dienstverlening kunnen organisaties eenvoudig schakelen tussen salarisverwerking in-huis, in-service (UNIT4 beheert de server, database en salarisverwerking) en volledige uitbesteding. Wanneer er behoefte is aan meer of minder ondersteuning schakelt de organisatie UNIT4 in en worden nieuwe afspraken gemaakt.

Het voordeel van deze vorm van salarisverwerking is dat organisaties flexibeler in kunnen spelen op ontwikkelingen binnen hun organisatie en op ieder gewenst moment kunnen bepalen welke processen ze zelf willen uitvoeren en welke uitbesteden. Daarnaast voorziet UNIT4 in alle actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving, zodat bedrijven niet zelf in deze kennis hoeven te investeren.

Karel van der Heiden, directeur UNIT4 HR Solutions: "Salarisverwerking is een cruciaal proces dat foutloos en tijdig moet verlopen. Tot nu toe moesten bedrijven vooraf, en ook nog eens voor een langere periode, de keuze maken of ze de salarisverwerking zelf wilden uitvoeren of deze werkzaamheden volledig wilden uitbesteden aan een externe partij. Met ons nieuwe concept kunnen organisaties de salarisverwerking uitbesteden, maar ook voldoende zeggenschap houden over de precieze inrichting van het proces. Een ander groot voordeel van flexibele salarisverwerking is dat veranderingen bij de klant eenvoudig kunnen worden opgevangen. De verantwoordelijkheid kan periodiek worden aangepast aan de behoeften van de klant."
  

Meer dossiers

Redactionele content voor een specifiek Dossier kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl
 

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Groei bedrijven wordt bepaald door ITGroei bedrijven wordt bepaald door IT
De impact van IT wordt bij veel bedrijven onderschat. In 2020 zullen meer dan 7 miljard mensen en bedrijven en minstens 30 mi... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds