BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Samsung lanceert Galaxy Tab 2 series26-02-2012

Samsung lanceert Galaxy Tab 2 series


Samsung heeft vandaag zijn nieuwe tablet, de Galaxy Tab 2 series, gepresenteerd. Met de lancering van de Galaxy Tab 2 series brengt Samsung haar eerste twee tablets uit met Android 4.0. De Galaxy Tab 2 (10.1) wordt met name gepositioneerd als de ideale tablet voor thuis, terwijl de Galaxy Tab 2 (7.0) de tablet is voor onderweg. Beide tablets komen dit voorjaar uit in een 3G/Wi-Fi- en een Wi-Fi-versie.

De tablets uit de Galaxy Tab 2 series met Android 4.0 Ice Cream Sandwich zijn volgens Samsung prettiger in het gebruik dan hun voorgangers. De verbeterde Android Market geeft toegang tot 400.000 applicaties, terwijl de vernieuwde gebruikersinterface onder andere een app gallery bevat die het delen van content makkelijker maakt. Voor meer geheugen is de tablet tot 32 GB uit te breiden met een MicroSD-kaart.

De tablets zijn met Android 4.0 en een 1 GHz dual core processor snel te noemen. Daardoor is het snel schakelen tussen verschillende toepassingen en verschijnen websites en apps snel op het scherm. 

Bellen, videocalls en group chats houden
Met de Galaxy Tab 2 tablets kun je ook bellen, video calls houden en group chats opzetten, waarbij je direct content kunt delen. Via ChatOn kun je contacten in één community samenbrengen. Zo kun je heel eenvoudig berichten versturen en met meerdere mensen tegelijkertijd gesprekken voeren.

De tablets uit de Samsung Galaxy Tab 2 series zijn vanaf het tweede kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar.

De adviesverkoopprijs van de Galaxy Tab 2 (10.1) met Wi-Fi is € 399,- incl. BTW en de 3G/ Wi-Fi-versie is € 499,- incl. BTW. De adviesverkoopprijs van de GALAXY Tab 2 (7.0) met Wi-Fi is € 299,- incl. BTW en de 3G/Wi-Fi-versie is € 399,- incl. BTW. 

Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Groei bedrijven wordt bepaald door ITGroei bedrijven wordt bepaald door IT
De impact van IT wordt bij veel bedrijven onderschat. In 2020 zullen meer dan 7 miljard mensen en bedrijven en minstens 30 mi... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds