BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Comfortabele hoofdtelefoons voor tv, mp3-spelers en gamen03-04-2012

Comfortabele hoofdtelefoons voor tv, mp3-spelers en gamen


Sony
introduceert nieuwe comfortabele en stijlvol vormgegeven hoofdtelefoons voor tv, muziek en gamen. Deze MA-serie biedt het juiste geluid, of er nu naar tv wordt gekeken, naar hi-fi wordt geluisterd, wordt gegamed of video's op pc of tablet worden bekeken.  

MA900
De extra grote 70 mm driver-units op de MA900 garanderen een gedetailleerd en vol geluid met een ruim, dynamisch bereik en een verlengd frequentiebereik. De 'Acoustic Bass Lens' zorgt voor scherpe lage eindtonen, iets waar gewone hoofdtelefoons vaak moeite mee hebben.

De hoofdtelefoon en het luistercomfort is verbeterd met een elegant, licht en comfortabel ontwerp van gewichtbesparende aluminium en magnesium onderdelen. De flexibele hoofdkussens van de slanke hoofdband passen zich op natuurlijke wijze aan de vorm van het hoofd aan, waardoor de gebruiker nauwelijks merkt dat hij een hoofdtelefoon draagt.

MA500, MA300, MA100
In de hele MA-lijn staat comfort voorop. De MDR-MA500 biedt een flexibel mechanisme voor het oor, zodat de hoofdtelefoon uiterst ontspannen is te dragen tijdens lange films, muziekstukken of game-sessies. Krachtige 300 kJ/m3 Neodymiummagneten zorgen voor een heldere, rijke bas en een heldere middenbereikweergave. De MDR-MA300 heeft hetzelfde flexibele oormechanisme als de MA500.

De MDR-MA100 is uitgerust met zachte oorkussens van stof voor uren luisteren zonder dat het dragen hiervan de luisteraar belast. De MDR-MA102TV biedt alle functies van de MA100, plus een extra lange kabel van 5 m en een handige inline volumeregelaar. Hierdoor is deze bijzonder geschikt voor tv-kijkers die van hun favoriete shows willen genieten zonder anderen daarbij te storen.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe MA-serie open hoofdtelefoons van Sony zijn in Europa verkrijgbaar vanaf 1 mei 2012.

De MDR-MA900 kost 300,- euro
De MDR-MA500 kost 100,- euro
De MDR-MA300 kost 60,- euro
De MDR-MA102TV kost 40,- euro
De MDR-MA100B kost 35,- euro
  
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Hero Business Solutions: 'Fundamentele verschuivingen in groeiende markt'Hero Business Solutions: 'Fundamentele verschuivingen in groeiende markt'
Hero Business Solutions is een ICT-intermediair met een bijzondere aanpak. 'Een 'matchmaker' met veel toegevoegde waarde', zo... meer
Meer interviews

rssColumns

Blijf niet stilstaanBlijf niet stilstaan
Samen met Dutch IT Channel hebben we onlangs een enquête opgezet waarbij we het partnerkanaal hebben gevraagd naar de t... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds