BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Stijlvolle bescherming voor de nieuwe iPad18-04-2012

Stijlvolle bescherming voor de nieuwe iPad


Logitech
introduceert een nieuwe toetsenbordaccessoire voor de derde generatie iPad en iPad 2: de Ultrathin Keyboard Cover. Deze alles-in-een oplossing heeft twee standen waardoor zowel het bekijken van video's als het typen van e-mails comfortabel is en tegelijkertijd een ultradunne beschermlaag wordt geboden voor het scherm van de iPad.

"Het design van de derde generatie iPad en bijbehorende apps bieden meer mogelijkheden voor controle en creativiteit. Of het nu gaat om het bewerken van foto's en films, muziek maken of het schrijven van een roman", zegt Alexis Richard, directeur product marketing bij Logitech. "De nieuwe Logitech Ultrathin Keyboard Cover is ontwikkeld om van al deze mogelijkheden gebruik te maken. Het gestroomlijnde, slimme ontwerp en de lange levensduur van de batterij zorgen voor een prettige gebruikservaring en betere bescherming."

Multifunctionele iPad-accessoire
De Logitech Ultrathin Keyboard Cover zorgt voor een optimale bescherming van de iPad. Dit product beschikt over een slanke, gestroomlijnde aluminium cover, inclusief ingebouwd draadloos toetsenbord dat via bluetooth eenvoudig te verbinden is met de iPad. De ingebouwde standaard zorgt ervoor dat de iPad in de best mogelijke hoek staat voor bijvoorbeeld het typen van e-mails of het bekijken van films.

Net als bij een smart cover, hecht de Logitech Ultrathin Keyboard Cover met een magnetische clip snel en veilig aan de iPad. Daarnaast beschikt de cover over een directe aan-uitfunctie, die de iPad automatisch inschakelt wanneer de iPad-cover wordt geopend en op stand-by zet wanneer deze wordt gesloten. Met een zes maanden lange gebruiksduur van de batterij (op basis van twee uur gebruik per dag) hoeft de iPad-gebruiker zich geen zorgen te maken over het opladen van het toetsenbord.

Met functietoetsen voor een betere navigatie voegt de Ultrathin Keyboard Cover extra functionaliteiten toe aan de iPad.

Huidige assortiment
De Logitech Keyboard Case voor de iPad 2 en de Logitech Tablet Keyboard voor de iPad uit het huidige assortiment tabletaccessoires, zijn volledig compatibel met zowel de iPad 2 en de derde generatie iPad.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is naar verwachting beschikbaar vanaf april 2012, voor een adviesprijs van 99,99 euro.
 

Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds