BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Samsung introduceert de smartphone GALAXY S III04-05-2012

Samsung introduceert de smartphone GALAXY S III


Samsung introduceert met de GALAXY S III een vooruitstrevende smartphone die is ontworpen voor mensen en is geïnspireerd door de natuur. De Samsung GALAXY S III is een telefoon die je stem herkent, je bedoelingen aanvoelt en je elk moment van de dag direct en eenvoudig laat delen. 

Simpelweg slim. De slanke Samsung GALAXY S III is zo intelligent dat hij het dagelijks leven makkelijker maakt. Op het 4,8 inch HD Super AMOLED display geniet je van content als nooit tevoren. De 8 megapixel-camera en de 1,9 megapixel camera aan de voorzijde geven je onbegrensde mogelijkheden met de slimme camerafuncties en gezichtsherkenning. Daardoor kun je elk moment op zijn mooist vastleggen én direct delen. De Samsung GALAXY S III draait op Android 4.0. Dat maakt de smartphone nog handiger in het gebruik. Met de intuïtieve technologie geeft de GALAXY S III bovenal een ongekende mobiele ervaring die jouw levensstijl volledig support .

“Met de GALAXY S III laat Samsung zien hoe een smartphone het leven nóg aantrekkelijker en makkelijker kan maken,” zegt Geert Mol, Marketing Manager Mobile bij Samsung. “Wij hebben een smartphone ontworpen die zowel ongelooflijk slim als intuïtief eenvoudig is en de mens centraal stelt.”

Natuurlijke interactie
De GALAXY S III denkt met je mee. De smartphone is smart enough om jouw gezicht, stem en houding te herkennen. Daardoor is de smartphone extra prettig in het gebruik. Als je bijvoorbeeld op internet zit te browsen of een e-book leest, ziet de smartphone – door middel van de camera aan de voorzijde – dat je actief bezig bent. Het display blijft dan helder verlicht.

Ook begrijpt de Samsung GALAXY S III je bewegingen. Als je een bericht voor een vriend aan het typen bent, maar besluit hem alsnog te bellen, breng je simpelweg je smartphone naar je oor. ‘Direct call’ draait direct het juiste nummer. Ook ‘Smart alert’ is handig. Als je de Samsung GALAXY S III oppakt, trilt hij als je een bericht hebt ontvangen of oproepen hebt gemist.

Het nieuwe delen
De GALAXY S III maakt het heel eenvoudig om informatie te delen met vrienden en familie. Met de nieuwe ‘S Beam’-functie wissel je razendsnel bestanden met elkaar uit. Een 1 GB filmbestand draag je binnen drie minuten over en een 10 MB muziekbestand binnen twee seconden. Enkel door de andere smartphone even aan te raken.

Met ‘AllShare Cast’ koppel je draadloos je GALAXY S III aan je TV, waardoor je filmpjes of foto’s op je smartphone op een groot scherm laat zien. Via ‘AllShare Play’ wissel je elk bestand direct uit met je tablet, PC of TV met DLNA, ongeacht de afstand tussen de devices. Het delen van content is nóg eenvoudiger door de voorgeïnstalleerde applicatie Dropbox te gebruiken. Je krijgt maar liefst 50 GB twee jaar lang gratis tot je beschikking. Deze opslagruimte kunnen jij en je vrienden vullen met favoriete foto’s, muziek en video’s. Met de GALAXY S III is het daarna gemakkelijk om jouw vakantiefoto’s en films af te spelen op een TV, tablet of pc.

Slimme camera
Haarscherpe foto’s maak je met de 8 megapixel camera en deel je direct. Zodra je een zelfportret of een videoboodschap wilt maken, schakel je over naar de 1,9 megapixel camera aan de voorkant. Jezelf op de foto of video zetten wordt daarmee wel heel gemakkelijk. De slimme 8 MP-camera assisteert op allerlei gebieden zoals bij het scherp fotograferen van een bewegend object.  Sluitertijdvertraging is verleden tijd, bewegende ‘schimmen’ op de foto idem dito. Ook handig: met de ‘Burst shot’-functie schiet je met een druk op de knop maximaal twintig foto’s achter elkaar, terwijl ‘Best photo’ automatisch het beste beeld uit een reeks van acht foto’s voor je selecteert.

Samsung GO
Wil je altijd en overal toegang tot muziek, films en media met je Samsung GALAXY S III? Dat kan met Samsung GO. Bekijk de laatste nieuwsvideo’s, volg de leukste tweets van BN’ers via Famous Tweets en luister naar de hits uit de Top 40. Dankzij de unieke navigatie bepaal je welke pagina’s je aan- of uitzet en selecteer je zelf headlines van De Telegraaf, NU.nl, AD, NOS of Volkskrant. Verrijk jouw multimediale ervaring op je Samsung GALAXY S III met Samsung GO.

Organisch design
Het ontwerp van de Samsung GALAXY S III is geïnspireerd door de natuur. Zo wordt het stijlvolle design getekend door subtiele rondingen en een organisch lijnenspel. Daardoor ligt de smartphone extra prettig in de hand. 

De Samsung GALAXY S III is vanaf 29 mei in blauw en wit verkrijgbaar in Nederland. De adviesverkoopprijs is nog niet bekend.
  
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds