BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Nieuwe HTC Desire C17-05-2012

Nieuwe HTC Desire C


Na de succesvolle aankondiging van de One-serie onthult HTC haar nieuwste telefoon; de HTC Desire C. Dit toestel heeft een premium design en is voorzien van Beats Audio waarmee muziekliefhebbers genieten van een kraakheldere audio-ervaring. De HTC Desire C helpt verder bij het beter organiseren van je dagelijkse leven en maakt het eenvoudig de mooie momenten te delen.

Met de HTC Desire C heb je via Google Play toegang tot duizenden apps, games en muziek en beschik je altijd over entertainment, op je werk, thuis en onderweg. Verder is het toestel uitgerust met de vernieuwde versie van HTC Sense software en Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Door de speciale 'recente apps' button op de HTC Desire C, is multitasken snel en eenvoudig. Zo kun je tijdens het uploaden van een foto naar Facebook gewoon doorgaan met chatten of browsen.

Authentiek en helder geluid
Met de HTC Desire C kun je naar muziek luisteren zoals de artiest het heeft bedoeld. Deze muziekervaring wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van  geoptimaliseerde Beats Audio-technologie en hoogwaardige hardware. Gebruikers van de HTC Desire C kunnen met iedere willekeurige headset genieten van een exclusieve geluidservaring. Als je een Beats headset hebt profiteer je verder van de specifieke audioprofielen die hiervoor beschikbaar zijn. Dit betekent dat de muziek die je beluistert via jouw Beats headset, standaard is afgestemd op jouw persoonlijke audioprofiel. 

“Muziek luisteren is een van de meest populaire toepassingen op een telefoon. Het is daarom belangrijker dan ooit dat we de kracht en emotie die artiesten in de studio in hun muziek leggen, kunnen doorgeven aan de gebruikers van onze telefoons”, zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. “De HTC Desire C biedt daarnaast een strak design, eenvoudige toegang tot content en snelheid. Hiermee is het een perfect all round toestel." 

Premium design
Het duurzame frame en een nauwgezet ontwerp maakt de HTC Desire C ideaal voor mensen die een telefoon met een premium design zoeken. Doordat de speaker aan de voorkant bestaat uit kleine gaatjes in de behuizing die zijn gecreëerd door een laser, levert het toestel een zeer helder inkomend geluid. Verder heeft de HTC Desire C een scherm met scherpe kijkhoek en een camera met metalen omlijsting. Dit alles zorgt ervoor dat deze compacte telefoon in zijn klasse een ongeëvenaard design en een bijzonder goede gebruikerservaring biedt.

Met de nieuwste mobiele technologieën, een strak design en een levendig3,5 inch HVGA-scherm, kun je met de HTC Desire C bovendien eenvoudig surfen, foto's bekijken en gemakkelijk in contact blijven met vrienden en familie. Met de 5 megapixel camera kun je jouw persoonlijke ervaringen razendsnel delen via sociale netwerken.

Gratis backup met Dropbox
De HTC Desire C wordt geleverd met 25 GB gratis Dropbox-opslag*. Hiermee heb je de beschikking over veilige, online back-up voor duizenden foto's, video's en documenten. Ook is het mogelijk direct je foto's te uploaden naar Dropbox zodra je telefoon is verbonden met een draadloos netwerk. Verder kun je vanuit je Dropbox-opslag via WiFi muziek streamen naar je toestel. Hiermee beschikken gebruikers van de HTC Desire C over een gebruiksvriendelijke backup service.    

Beschikbaarheid en prijs
De HTC Desire C is verkrijgbaar in de kleuren Polar White, Flamenco Red en Stealth Black en beschikbaar vanaf juni. De  consumentenadviesprijs van het toestel is 229 euro, inclusief BTW, exclusief abonnement.    
  

Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Vijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancierVijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancier
Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juis... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds