BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Nokia 808 PureView, 41 megapixel-smartphone binnenkort in Nederland28-05-2012

Nokia 808 PureView, 41 megapixel-smartphone binnenkort in Nederland


Volg je vanaf het strand de surfcapriolen van vrienden op zee? Sta je achteraan bij een concert of zit je op de bovenste rij in het stadion? De Nokia 808 PureView, het nieuwste toestel van Nokia met een 41 megapixel-camera, lost dit allemaal op. De smartphone is naar verwachting vanaf half juni verkrijgbaar in Nederland.

Voortaan geen nood meer als je geen compact camera bij je hebt en ver weg zit. Deze smartphone geeft extreem scherpe, gedetailleerde foto’s en zelfs perfecte foto’s bij weinig licht. Nokia 808 PureView levert met zijn 41 megapixel hoge-resolutiesensor, Carl Zeiss-lens en de unieke pixel-oversampling-technologie* een waanzinnig (zoom)resultaat. Natuurlijk is er de mogelijkheid om beelden in compacte bestanden op te slaan en direct te delen via je favoriete sociale netwerken. En ’s avonds bij thuiskomst? Dan sluit je het toestel via de HDMI-uitgang aan op je tv en geniet je na met Full-HD video’s en haarscherpe foto’s.

Concert opnemen?
Voor diegene die ook graag een filmpje schiet, ontwikkelde Nokia het unieke Nokia Rich Recording. Dit zorgt voor geluidsopnamen van cd-kwaliteit en maakt het opnemen en afspelen van Full-HD 1080p video-opnames mogelijk. Daarnaast is de Nokia 808 PureView voorzien van exclusieve Dolby Headphone-technologie. Die zet stereocontent om in een persoonlijke surround sound-ervaring via elke koptelefoon. Zo heb je nooit meer blikkerige geluiden bij een filmpje.

De Nokia 808 PureView is gemaakt van polycarbonaat met een keramiekachtige finish. Daarnaast zijn andere materialen gebruikt, zoals roestvrij staal voor de knoppen en voor de ring die de lens van de camera omvat. Ook is Gorilla Glass gebruikt ter bescherming van zowel de lens als het scherm. Nokia brengt verschillende accessoires uit, zoals een draagbare USB-lader, een hoes met losse lensbescherming en een accessoire waarmee je de Nokia 808 PureView op een statief kunt monteren. 
 
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

EMC: ‘Markt serviceproviders verandert razendsnel’
EMC ziet de markt razendsnel veranderen. Inspelen op de behoeftes van de markt is voor serviceproviders dan ook van groot b... meer
Meer interviews

rssColumns

Groei bedrijven wordt bepaald door ITGroei bedrijven wordt bepaald door IT
De impact van IT wordt bij veel bedrijven onderschat. In 2020 zullen meer dan 7 miljard mensen en bedrijven en minstens 30 mi... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds