BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Nokia Asha 311: nieuw kleurrijk touchscreen-toestel10-06-2012

Nokia Asha 311: nieuw kleurrijk touchscreen-toestel


Nokia introduceert de nieuwe serie Nokia Asha Touch-telefoons. Met deze serie zet Nokia een nieuwe stap in het toegankelijk maken van internet op de mobiele telefoonvoor de ‘next billion’ consumenten. Hiermee verrijkt Nokia het leven van deze groep. De Nokia Asha 311 is het tiende toestel in de populaire Asha-serie en dit toestel zal ook in Nederland beschikbaar zijn. De serie biedt inmiddels telefoons in meer dan 130 landen. De Asha-toestellen sluiten perfect aan bij de levensstijl van veeleisende, jonge en sociale consumenten.

De Nokia Asha 311 is een touchscreen-toestel met een smartphone-ervaring, maar dan zonder een extreem hoog data- en batterijverbruik. Het kleurrijke toestel werkt snel en soepel. Dankzij de 1Ghz processor in combinatie met Nokia Browser 2.0 biedt de Nokia Asha 311 goede internetmogelijkheden. Nokia Browser 2.0 vermindert het dataverbruik tot negentig procent, waardoor websites tot drie keer sneller laden.

Gebruikers houden eenvoudig contact met vrienden en familie via de volledige integratie van Facebook en Twitter. Daarnaast zijn er diverse game-apps direct beschikbaar. De Nokia Asha 311 komt met een gratis download van veertig EA-games, waaronder Tetris, Need for Speed: The Run en FIFA 2012. Daarnaast zijn 15 levels van Angry Birds vooraf geïnstalleerd op het toestel. Veel populaire apps – zoals Whatsapp – zijn (gratis) beschikbaar in de Nokia Store.

De Nokia Asha 311 is voorzien van een 3,2 megapixel camera en Nokia Maps.

Nokia Asha 311 heeft in Nederland een verkoopadviesprijs van 129 euro inclusief BTW
 
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Groei bedrijven wordt bepaald door ITGroei bedrijven wordt bepaald door IT
De impact van IT wordt bij veel bedrijven onderschat. In 2020 zullen meer dan 7 miljard mensen en bedrijven en minstens 30 mi... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds