BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Nieuwe Philips Blade monitoren05-08-2012

Nieuwe Philips Blade monitoren


MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitoren, kondigt twee nieuwe versies aan van de Philips Blade monitor. Aan de huidige Blade line-up, dat bekend staat om haar design, zal spoedig een zwart 24-inch scherm en een 23-inch model in hoogglans wit worden toegevoegd.

Met een dikte van maar 12,9mm oogt het grotere 24-inch model nog eleganter in het dunne silhouet. De mooie lijnen hebben aanraakgevoelige knoppen in de voet en de kabels zijn netjes uit het zicht gehouden. Dankzij de nieuwe kleurkeuze, de 23-inch Blade monitor is nu verkrijgbaar in hoogglans wit en zwart, kunnen gebruikers het design uitzoeken die het beste bij hun interieur past.

Beide modellen zijn voorzien van de nieuwste generatie dunne LED’s die zorgen voor het dunne profiel. Het 23-inch model is voorzien van eIPS (Enhanced In-Plane Switching) technolgie voor een kijkhoek van bijna 180 graden, zonder in te boeten aan kleurechtheid of scherpte. De iets grotere 24-inch model maakt gebruik van AMVA technologie voor een hoger contrast en extra levendige beelden. Waardoor dit perfecte scherm ideaal is om foto’s mee te bewerken! Bovendien biedt Philips haar kijkers een tal van functies voor optimale kleuren, contrast en beeldweergave voor iedere kijkervaring.

De zwarte 249C4QHSB 24-inch Blade AMVA monitor is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een aanbevolen adviesprijs van € 269,- (incl. BTW). De 23-inch Blade 239C4QHSW in hoogglans wit zal eind september volgen voor een aanbevolen adviesprijs van €229,- (incl. BTW).

 
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Vijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancierVijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancier
Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juis... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds