BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Sony introduceert nieuwe pc-speakers en digitale voice recorders14-03-2011

Sony introduceert nieuwe pc-speakers en digitale voice recorders


Sony komt met nieuwe pc-speakers, -hoofdtelefoons en microfoons. Daarnaast wordt een nieuwe serie digitale voice recorders geintroduceerd. Iedere consument gebruikt pc-producten anders. Sony heeft daarom verschillende productgroepen uitgebreid om te voldoen aan de diverse eisen.

Pc-speakers: Goed geluid en mooi vormgegeven
Sony voegt drie nieuwe pc-speakers toe aan de bestaande SRS-lijn. De SRS-A serie is uitgebreid met de SRS-A3, een compacte stereo-set met geïntegreerde digitale versterker en een laag stroomverbruik. De SRS-D serie is uitgebreid met de voor video en gaming geoptimaliseerde 2.1 SRS-D4 (instapmodel) en de één slag grotere SRS-D5.

Digitale voice recorders met usb en geheugenkaart
De nieuwe serie digitale voice recorders van Sony zijn voorzien van slimme geluidsfilters (Intelligent Noise Cut), ingebouwde kabelloze usb-aansluiting voor directe verbinding met de pc (ICD-UX serie) en een sleuf voor een geheugenkaart. Hiermee is het eenvoudig om het geheugen uit te breiden en bestanden te delen. De ICD-UX serie speelt mp3/wma/aac-bestanden. De op studenten gerichte ICD-BX en ICD-PX series beschikken over een hoge kwaliteit mp3-stereogeluid, 2 GB intern geheugen en functies als Voice Operated Recording. De ICD-AX serie heeft daarnaast grote, gebruiksvriendelijke knoppen en beschikt over een FM-radio. De ICD-SX serie is bedoeld voor interviews en muziekliefhebbers, heeft 2GB opslagruimte en beschikt over lineaire PCM-opname voor zuiver geluid dankzij de verstelbare microfoons.
 
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'
 De geschiedenis van de automatisering van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) gaat terug tot het begin van ... meer
Meer interviews

rssColumns

Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?
Dat doet toch iedereen…met mobiele apparaten foto’s en films downloaden, video streamen, enz. En daarmee starten... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds