BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Sony introduceert nieuwe pc-speakers en digitale voice recorders14-03-2011

Sony introduceert nieuwe pc-speakers en digitale voice recorders


Sony komt met nieuwe pc-speakers, -hoofdtelefoons en microfoons. Daarnaast wordt een nieuwe serie digitale voice recorders geintroduceerd. Iedere consument gebruikt pc-producten anders. Sony heeft daarom verschillende productgroepen uitgebreid om te voldoen aan de diverse eisen.

Pc-speakers: Goed geluid en mooi vormgegeven
Sony voegt drie nieuwe pc-speakers toe aan de bestaande SRS-lijn. De SRS-A serie is uitgebreid met de SRS-A3, een compacte stereo-set met geïntegreerde digitale versterker en een laag stroomverbruik. De SRS-D serie is uitgebreid met de voor video en gaming geoptimaliseerde 2.1 SRS-D4 (instapmodel) en de één slag grotere SRS-D5.

Digitale voice recorders met usb en geheugenkaart
De nieuwe serie digitale voice recorders van Sony zijn voorzien van slimme geluidsfilters (Intelligent Noise Cut), ingebouwde kabelloze usb-aansluiting voor directe verbinding met de pc (ICD-UX serie) en een sleuf voor een geheugenkaart. Hiermee is het eenvoudig om het geheugen uit te breiden en bestanden te delen. De ICD-UX serie speelt mp3/wma/aac-bestanden. De op studenten gerichte ICD-BX en ICD-PX series beschikken over een hoge kwaliteit mp3-stereogeluid, 2 GB intern geheugen en functies als Voice Operated Recording. De ICD-AX serie heeft daarnaast grote, gebruiksvriendelijke knoppen en beschikt over een FM-radio. De ICD-SX serie is bedoeld voor interviews en muziekliefhebbers, heeft 2GB opslagruimte en beschikt over lineaire PCM-opname voor zuiver geluid dankzij de verstelbare microfoons.
 
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds