BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Samsung lanceert ’s werelds dunste tablets24-03-2011

Samsung lanceert ’s werelds dunste tablets


Samsung voegt twee nieuwe tablets toe aan haar Galaxy Tab portfolio. De Galaxy Tab 10.1 en de Galaxy Tab 8.9 zijn de dunste tablets ter wereld. Beide tablets zijn slechts 8,6 millimeter dun. Voor efficiënt multi-tasken en nóg betere interactie en navigatie zijn beide Galaxy Tabs, die draaien op het Android™ 3.0 platform, voorzien van Samsungs eigen TouchWiz gebruikersinterface.

De nieuwe Galaxy Tabs laten zien hoe wij alles op alles zetten om de beste tablets te ontwerpen die aan de behoeften van consumenten voldoen,” zegt Geert Mol van Samsung Mobile Nederland. “Met design- en displayinnovaties bieden wij een toonaangevende ervaring.”

Dunner en lichter
De Galaxy Tab 10.1 en 8.9 zijn ‘s werelds dunste tablets. Tegelijkertijd zijn ze licht van gewicht met 595 gram voor de Galaxy Tab 10.1 en 470 gram voor de Galaxy Tab 8.9. Zo neem je je Tab nog makkelijker mee.

Supersnel
Vanzelfsprekend wil je met de Galaxy Tabs altijd en overal snel kunnen internetten. Daarom ondersteunen ze HSPA+ netwerksnelheden tot 21 Mbps, Bluetooth® en Wi-Fi 802.11 a / b / g / n voor snelle downloadsnelheden en datatransfers. Dankzij de 1 GHz dual-core applicatieprocessor en Samsungs glasheldere WXGA TFT LCD display roep je internetpagina’s razendsnel op en geniet je van multimedia in de hoogste kwaliteit.

Creëer je eigen startscherm
Met het Live Panel menu van de TouchWiz interface kun je het startscherm inrichten zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld met foto’s, favoriete websites en feeds van je sociale netwerken. De interface bevat daarnaast een pakket veelgebruikte functies, zoals een taakmanager, agenda en een muziekspeler. Je kunt naar je favoriete muziek luisteren, terwijl je andere applicaties gebruikt. Zelfs tijdens het downloaden van grote bestanden en het bewerken van documenten.

Ultiem entertainment
De Readers Hub en de Music Hub op de Tabs geven direct toegang tot meer dan 2,2 miljoen boeken, 2 000 kranten in 49 talen, 2 300 tijdschriften in 22 talen en 13 miljoen tracks. Met de Tabs blijf je altijd op de hoogte. Want de Social Hub brengt e-mail, instant messaging, contacten en afspraken op één plek samen.

Ook voor zakelijk gebruik zijn de Galaxy Tab 10.1 en 8.9 heel geschikt. In samenwerking met Cisco, Sybase, SAP en Citrix heeft Samsung een toonaangevende pakket beveiligingsoplossingen ontwikkeld, dat op beide Tabs is geïntegreerd. Hierdoor kunnen medewerkers onderweg efficiënt en veilig op hun Galaxy Tab werken, waar ter wereld zij ook zijn.

Galaxy Tab 10.1
De Galaxy Tab 10.1 heeft een 1 GHz dual-core applicatieprocessor, is 8,6 millimeter dun en weegt slechts 595 gram. Dat maakt van deze Tab het perfecte device voor het delen en genieten van content met familie en vrienden. Met de stereo surround sound speakers en de ondersteuning van Flash 10.2 biedt de Galaxy Tab 10.1 een hoogwaardige entertainmentervaring. Of je nu films wilt kijken, e-books wilt lezen of games wilt spelen.

Meer gadgets

Video

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Hero Business Solutions: 'Fundamentele verschuivingen in groeiende markt'Hero Business Solutions: 'Fundamentele verschuivingen in groeiende markt'
Hero Business Solutions is een ICT-intermediair met een bijzondere aanpak. 'Een 'matchmaker' met veel toegevoegde waarde', zo... meer
Meer interviews

rssColumns

Blijf niet stilstaanBlijf niet stilstaan
Samen met Dutch IT Channel hebben we onlangs een enquête opgezet waarbij we het partnerkanaal hebben gevraagd naar de t... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds