BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Toshiba introduceert nieuwe Full HD-camcorders06-04-2011

Toshiba introduceert nieuwe Full HD-camcorders


Toshiba Information Systems Benelux brengt twee nieuwe Full HD-camcorders op de markt: de Camileo P100 en Camileo B10. De Camileo B10 is speciaal ontworpen voor sportieve en avontuurlijke gebruikers, kortom: iedereen die jong is of zich jong voelt. Actievelingen die graag een compacte, robuuste camcorder bij de hand hebben om spontane opnames te kunnen maken, maar geen concessies willen doen aan beeldkwaliteit. De Camileo P100 is met zijn ergonomische ‘vormgeving en krachtige optische zoom het ideale maatje voor iedere gelegenheid.

“Beide nieuwe Camileo’s zijn uitgerust met Toshiba’s grafische gebruikersinterface met zijn helder gerangschikte iconen en gebruiksvriendelijke, intuïtieve menustructuur,” zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux. “Doordat ze compatibel zijn met 64 GB SDXC-flashgeheugenkaarten hebben gebruikers meer dan genoeg ruimte om hun films en foto’s op te slaan. Via de handige Camileo Upload Button kunnen zij hun video’s met een druk op de knop naar sociale netwerken sturen om deze te delen met vrienden en familieleden, terwijl ze via de HDMI® Digital AV-uitgang hun foto’s en video’s naar een groot HD-beeldscherm kunnen streamen om deze daarop te bekijken.”

Camileo P100: geavanceerde zoom
De Camileo P100 beschikt over een geavanceerde 8x optische zoom, waardoor ook scènes op afstand haarscherp in Full HD gefilmd kunnen worden. In fotomodus biedt de camcorder een 5x optische zoom bij een resolutie van 16 megapixel met behulp van real-time interpolatie. De Camileo P100 voegt automatisch opnames samen als de - nieuwe - pauzeknop is ingedrukt. Dit betekent dat de gebruiker een stop kan inlassen om het filmen op een later tijdstip te vervolgen. Het moeizaam aan elkaar plakken van beelden is hierdoor verleden tijd.

Camileo B10: klaar om te schieten
Naast de optie om op een simpele manier video’s naar sociale netwerken te uploaden, biedt de Camileo B10 de gebruiker ook de mogelijkheid om de camcorder als webcam in te zetten. Door het apparaat via de USB-poort te koppelen aan een laptop met webtoegang kan hij in contact blijven met vrienden en familieleden. Verder is de slechts 108 gram wegende Camileo B10 een even solide als handzame reisgenoot, altijd klaar om foto’s en films te ‘schieten’. De combinatie van de ingebouwde videostabilisator en bewegingsdetector staat garant voor kristalheldere beelden, zelfs bij actiescènes.
 
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Groei bedrijven wordt bepaald door ITGroei bedrijven wordt bepaald door IT
De impact van IT wordt bij veel bedrijven onderschat. In 2020 zullen meer dan 7 miljard mensen en bedrijven en minstens 30 mi... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds