BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Fujitsu levert High-End Notebook voor mobiele professionals18-05-2011

Fujitsu levert High-End Notebook voor mobiele professionals


Fujitsu presenteert de nieuwe LIFEBOOK P771. Een high-end zakelijke notebook met het uithoudingsvermogen om een hele dag te werken. Elk aspect van de LIFEBOOK P771 is ontworpen om aan de hoge eisen van mobiele gebruikers te voldoen. Van het kleine formaat en een gewicht van slechts 1.3 kg tot zijn lange batterijduur en flexibele modular bay concept.

De Fujitsu LIFEBOOK P771 haalt een batterijduur van 18 uur, dankzij het combineren van de nieuwste generatie Intel® chipset technologie en ULV processoren (Ultra low-voltage), met een energie-efficiënt notebook design dat optionele SSD (solid state) harde schijven bevat en een optionele tweede accu in de modular bay.

Bovendien is de LIFEBOOK P771 voorzien van een optionele 0-Watt AC adapter die garandeert dat de notebook geen energie verbruikt wanneer hij is uitgeschakeld, door de toevoer af te sluiten wanneer de notebook in off-modus staat. Dit om zowel energie als batterijduur te besparen door het vermijden van overbelading.

Veelzijdigheid is een kenmerk van de LIFEBOOK P771. Met de kracht om te voldoen aan de wensen van de zakelijke gebruiker gedurende de dag, plus de mogelijkheid voor vermaak door hem om te bouwen tot DVD-speler wanneer de werkdag voorbij is.

Aangezien high-end notebooks gewild zijn, ook voor dieven, neemt Fujitsu de beveiliging zeer serieus. Zo bevat het eigenschappen als Advanced Theft Protection (ATP), optionele vingerafdruk sensor om snel en veilig in te loggen, plus extra bescherming van gegevens uit de optionele Trusted Platform Module (TPM) zoals beschikbaar in de meeste LIFEBOOK modellen.

Horten en stoten zijn onderdeel van het dagelijks leven van een notebook die onderweg gebruikt wordt en kunnen snel hun tol eisen op belangrijke onderdelen. Dat is de reden dat Fujitsu de LIFEBOOK P771 heeft uitgerust met een cover gemaakt van stevig maar lichtgewicht magnesium. De LIFEBOOK reeks beschikt ook over een ShockSensor dat de harde schijven beschermt tegen stoten en vallen door automatisch de mechanische delen uit te schakelen. Bovendien beschikt de LIFEBOOK P771 over een knoei-resistent toetsenbord.

Om te verzekeren dat mobiele gebruikers altijd online kunnen zijn, zit de LIFEBOOK P771 vol met verbindingsmogelijkheden waaronder optionele geïntegreerde 3G/UMTS, WLAN en Bluetooth. Voor dagen op kantoor kan de LIFEBOOK P771 eenvoudig worden gekoppeld aan een port replicator, waardoor tijd wordt bespaard en het geeft eenvoudig toegang tot ergonomisch werken met een groot toetsenbord en scherm.

Rajat Kakar, Vice President Workplace Systems bij Fujitsu Technology Solutions zegt: “De LIFEBOOK P771 is een van onze notebooks uit de top van het assortiment, dat geschikt is voor high-end gebruikers. Hoewel het voornamelijk een zakelijk notebook is, beschikt het ook over krachtige multimedia die hem bruikbaar maakt van zonsopgang tot zonsondergang.”

De LIFEBOOK P771 is in Nederland beschikbaar vanaf juni voor een adviesprijs van 1529 euro.
 
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Vijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancierVijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancier
Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juis... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds