BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Videobellen in Full HD (1080p) met nieuwe Logitech HD Pro Webcam07-01-2012

Videobellen in Full HD (1080p) met nieuwe Logitech HD Pro Webcam


Logitech introduceert de Logitech HD Pro Webcam C920. Deze webcam is ideaal voor mensen die veel gebruik maken van videobellen en een haarscherpe verbinding tot stand willen brengen, bijvoorbeeld via Skype. De webcam is voorzien van H.264-technologie waardoor niet alleen opnemen in Full HD (1080p), maar ook streamen en delen van videobeelden in HD mogelijk is.

"Dankzij de H.264-compressietechnologie wordt de kwaliteit en snelheid van beeldcommunicatie via het internet aanzienlijk verbeterd", aldus Rogier Volmer, directeur Logitech Benelux. "De Logitech HD Pro Webcam C920 is de eerste webcam die videobellen in 1080p HD-kwaliteit mogelijk maakt, dankzij onze samenwerking met Skype".

Opnemen en delen in Full HD
De Logitech HD Pro Webcam C920 neemt op in Full HD (1080p) videokwaliteit om gebruikers met elkaar te verbinden via Skype of in HD (720p)voor Windows Live Messenger. Dankzij de geavanceerde H.264-compressietechnologie kan het uploaden van 1080p videobeeld of 15 megapixel foto's makkelijk en snel. Met één klik zet je video's en foto's op Facebook, Twitter of YouTube. Om volledig in 1080p HD videokwaliteit te bellen, is de laatste versie van Skype (5.7 Beta for Windows) een vereiste.

Haarscherp beeld en geluid
De Logitech Fluid Chrystal-technologie is kenmerkend voor Logitech webcams. Hierdoor ontstaat scherper beeld, rijkere kleuren en een beter geluid. De webcam bevat daarnaast een optische Carl Zeiss-lens met de beste autofocus tot nu toe. Twee microfoons aan weerszijde van de webcam zorgen voor natuurlijk stereogeluid.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech HD Pro Webcam is naar verwachting eind januari in de Nederlandse winkels en via de webshop beschikbaar voor 99,99 euro.
 
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds