BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssGadgets

Uw berichten voor de rubtiek Gadgets kunt u mailen naar redactie@executive-people.nl

Sony introduceert vier nieuwe X-Series luidsprekerdocks14-01-2012

Sony introduceert vier nieuwe X-Series luidsprekerdocks


Sony introduceert vier nieuwe X-Series luidsprekerdocks die gemaakt zijn voor iPod, iPhone en iPad.

Dock je iPod/iPhone/iPad en geniet van je muziek terwijl het apparaat oplaadt. Je kan ook muziek streamen van je iPod/iPhone/iPad, smartphone, tablet of pc via je draadloze thuisnetwerk. Het is de betere manier om flexibel van muziek te genieten, terwijl je je mobiele apparaat vasthoudt. Gedockt of draadloos: je krijgt een krachtig, rijk gedetailleerd geluid waardoor de X-Series het middelpunt in elke kamer wordt.

Het topmodel uit de serie is de RDP-XA900iP (foto), dat een indrukwekkende 200W aan muzikale kracht levert. Deze dock past uitstekend in het meest verfijnde interieur door zijn gewaagde ontwerp. De ronde behuizing heeft opvallende accenten van geborsteld aluminium en voorkomt ongewenste resonanties voor een stevige, vervormingsvrije bas. De luidsprekers zijn bekleed met een hoge kwaliteit speakerdoek dat het eersteklas uiterlijk van de dock nog meer benadrukt zonder dat dit afbreuk doet aan de geluidsweergave.

Elke X-Series-dock 'Made for iPod, iPhone and iPad' biedt meer opties om draadloos verbinding te maken en van je muziekcollectie te genieten, waar je ook mee bezig bent. Als je in het bezit bent van een iPod touch/iPhone/iPad of Mac kan je met AirPlay je iTunes bibliotheek via Wi-Fi streamen. En als je geen AirPlay-geschikte speler hebt, dan kan je net zo gemakkelijk geluid streamen via Bluetooth van smartphones, tablets of je pc. Een krachtig, mooi geluid is de belangrijkste focus van Sony's nieuwe X-Series-dock. De door Sony ontwikkelde DMC-technologie garandeert een helder geluid, zelfs in de hoogste volume stand.

Het 2.1 systeem met Dual Passive Radiator-units levert een imponerende bas zonder vervorming, zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus. Het systeem wordt aangevuld met de S-Master digitale versterker, Clear Phase processing en Magnetic Fluid-luidsprekerunits voor een volledig bandbreedte geluid met hoge dynamiek dat de originele bron zo dicht mogelijk benadert.

De RDP-XA700iP is qua ontwerp net zo verbluffend als de RDP-XA900iP, maar is compacter en levert een kamervullende 60W aan totale uitgangsvermogen. Als het gaat om geluidsfuncties vertoont hij veel van de overeenkomsten van zijn grote broer, waaronder DMC-technologie en S-Master Digital Amplifier. Draadloos muziek streamen wordt ondersteund door AirPlay echter de RDP-XA700iP beschikt niet over Bluetooth. De RDP-XF300iP is ideaal voor elke willekeurige kamer of als tweede muzieksysteem en biedt 40W aan even verfijnd geluid in een compact, elegant ontwerp. De modellen 'Made for iPod/iPhone/iPad' bieden, net als alle andere X-Series-docks, Bluetooth-connectiviteit voor draadloos muziek streamen van je iPod touch/iPhone/iPad, smartphone, tablet of pc.

Aparte tweeters voor linker/rechter kanalen
verzekeren een mooi stereobeeld en leveren prachtig gearticuleerde stemmen en natuurgetrouwe instrumenten. De RDP-XF300iP is uitgerust met een ingebouwde oplaadbare batterij, die tot zes uur speeltijd levert. Hierdoor heb je de vrijheid om het dock overal in huis met je mee te nemen of zelfs als je de deur uitgaat. Hij heeft ook een FM-tuner voor een authentieke weergave van je favoriete radio-uitzendingen.

Hoewel de RDP-X200iP niet bedoeld is als draagbare unit, levert hij eveneens 40W aan uitgangsvermogen. Hij biedt net als de RDP-XF300iP draadloos streamen van je muziek via Bluetooth. Aparte tweeters leveren een prachtige geluidskwaliteit met strakke, gedetailleerde stemmen en een onverzettelijke bas.
 
Meer gadgets

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds