BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssPeople

Een nieuwe baan? Laat het ons weten: info@executive-people.nl en wij plaatsen uw bericht in de rubriek People. 

Infotheek stelt Joost Kokke aan als Sales Director06-12-2011

Infotheek stelt Joost Kokke aan als Sales Director


IT-totaalleverancier Infotheek benoemt Joost Kokke tot Sales Director Infotheek. Hiervoor was Kokke werkzaam bij Infotheek als Sales Manager Public, waarmee hij verantwoordelijk was voor het onderwijs, de zorg en de overheid. Met zijn benoeming wordt hij eindverantwoordelijk voor alle Sales-afdelingen van Infotheek Benelux.

Joost Kokke (31) heeft ruim 11 jaar ervaring in de IT-sector. Zo werkte hij als Sales Manager Benelux voor Lenovo en bekleedde hij diverse sales- en management posities bij HP/Compaq. Twee jaar geleden maakte Joost Kokke de overstap naar Infotheek en werd hij Sales Manager Public. Hierdoor werd hij verantwoordelijk voor de gehele publieke sector; de overheid, het onderwijs en de zorg.
 
Nu Joost Kokke is benoemd tot Sales Director, wordt hij verantwoordelijk voor alle sales-afdelingen van Infotheek Benelux; alle Account Managers, Business Managers, Sales Managers, Sales Specialisten en Verhuur.
Meer items

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

'Mijn klant is de klant van mijn klant''Mijn klant is de klant van mijn klant'
 Veerle van der Linden (foto) van Avnet Technology Solutions maakte een hapklare marketingcampagne voor de proposities... meer
Meer interviews

rssColumns

Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?
Dat doet toch iedereen…met mobiele apparaten foto’s en films downloaden, video streamen, enz. En daarmee starten... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds