BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssPeople

Een nieuwe baan? Laat het ons weten: info@executive-people.nl en wij plaatsen uw bericht in de rubriek People. 

Peter van Dijk in dienst als managing consultant bij adviesbureau Berenschot27-04-2012

Peter van Dijk in dienst als managing consultant bij adviesbureau Berenschot


Per 1 februari 2012 is Peter van Dijk (53) in dienst getreden als managing consultant bij Berenschot. Hij gaat zich bij Berenschot onder meer bezighouden met opdrachten op het terrein van Intergemeentelijke (ICT)-samenwerking en IT-governance. Peter is gecertificeerd E-adviseur en zal vanaf dit najaar als I-coach namens KING gemeenten ondersteunen bij 'operatie NUP'. 

Peter van Dijk is afkomstig van M&I/Partners in Amersfoort. Hij was hier werkzaam als Principal Consultant en mede verantwoordelijk voor de benadering van de lokale overheidsmarkt. 

Daarvoor heeft Van Dijk gewerkt bij de N.V. Nederlandse Spoorwegen waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de vervanging van de HRM-applicatie. Tevens heeft hij bij de NS in diverse rollen gewerkt binnen de Interne Accountantsdienst als IT-auditor.
  

Meer items

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'CIO-interview: 'ICT cruciaal in LUMC'
 De geschiedenis van de automatisering van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) gaat terug tot het begin van ... meer
Meer interviews

rssColumns

Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?Software-Defined Networking – waarom eigenlijk?
Dat doet toch iedereen…met mobiele apparaten foto’s en films downloaden, video streamen, enz. En daarmee starten... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds