BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssPeople

Een nieuwe baan? Laat het ons weten: info@executive-people.nl en wij plaatsen uw bericht in de rubriek People. 

SafeNet benoemt Dirk Geeraerts tot Regional Sales Director Benelux22-05-2012

SafeNet benoemt Dirk Geeraerts tot Regional Sales Director Benelux


SafeNet benoemt Dirk Geeraerts (42) tot Regional Sales Director Benelux. In deze functie is Geeraerts verantwoordelijk voor het volledige salesmanagement in de regio Benelux. Hieronder vallen onder andere de disciplines inside sales, channel sales en direct touch sales.

Voordat Geeraerts bij SafeNet startte, was hij Area Sales Manager België, Luxemburg, Iberisch schiereiland en Latijns-Amerika bij Vasco Data Security. In de periode daarvoor was hij Senior Account Manager bij Dow Jones Newswires en Account Manager bij ICI. In totaal heeft Geeraerts achttien jaar internationale saleservaring in Europa, Zuid-Amerika en Australië. Hierdoor heeft hij een groot netwerk in Europa en Zuid-Amerika en spreekt hij naast zijn moedertaal Nederlands ook vloeiend Spaans, Engels, Frans en Duits.

De benoeming van Geeraerts past bij de strategie van SafeNet om te investeren in een regio met een sterk ontwikkelde IT-infrastructuur, en specifieker om zich te richten op verdere expansie in België en Luxemburg. Tegelijkertijd richt het bedrijf zich op verdere groei in Nederland. De rol van Geeraerts is belangrijk voor de ontwikkeling van de marktpositie en het vergroten van de merkbekendheid van SafeNet. 
 
Meer items

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Cloud back-up specialist Veeam voert kwaliteitsslag doorCloud back-up specialist Veeam voert kwaliteitsslag door
Het gaat goed met Veeam, aanbieder van oplossingen voor de bescherming van het moderne datacenter. Er komen steeds meer klant... meer
Meer interviews

rssColumns

OpenStack en het 'internet of things'OpenStack en het 'internet of things'
 Het is lente. Maar ook de deadline die ik heb gekregen om deze column in te leveren. Dat kan natuurlijk ook niet ande... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds