BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssCases

Uw klantcase(s) hier publiceren? Mail naar info@executive-people.nl voor een voorstel op maat. De inhoud van de cases valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

De gemeente Berkelland gaat Nieuw Werken17-04-2012

De gemeente Berkelland gaat Nieuw Werken


Medewerkers van de gemeente Berkelland zijn overgestapt op Het Nieuwe Werken. PQR heeft hiervoor een ICT-infrastructuur ontworpen en geïmplementeerd. Naast de modernisering van het datacenter, maakt de gemeente nu ook gebruik van een centraal aangeboden desktopoplossing op basis van Citrix XenApp technologievirtualisatie waarmee medewerkers veilig en mobiel kunnen werken.

De gemeente Berkelland in Borculo telt 400 medewerkers, verdeeld over drie locaties. Begin 2012 is de gemeente Berkelland verhuisd naar een nieuw gemeentehuis. Deze verhuizing heeft de gemeente aangegrepen om Het Nieuwe Werken (HNW) te implementeren. De medewerkers van de gemeente kunnen nu altijd en overal device-onafhankelijk werken. Begin 2010 is een start gemaakt met de vernieuwing van de omvangrijke ICT-infrastructuur. Bij de invulling van ieder afzonderlijk project is rekening gehouden met Het Nieuwe Werken.

De complete case kunt u hier downloaden.
  

Meer cases

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'Mark Wiertsema, Microsoft: ‘Cloud OS vereenvoudigt beheer'
Cloud OS is een visie van Microsoft om het beheer van infrastructuur te doen, ongeacht de locatie waar deze zich bevindt. Z... meer
Meer interviews

rssColumns

Een persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het bestEen persoonlijke aanpak verkoopt nog steeds het best
Steeds opnieuw een optimale customer experience (CX) bieden is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar ook moeilijker dan oo... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds