BookmarkBookmarkDutch IT-channel.nl
Aanmelden nieuwsbrief

rssCases

Uw klantcase(s) hier publiceren? Mail naar info@executive-people.nl voor een voorstel op maat. De inhoud van de cases valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

De gemeente Berkelland gaat Nieuw Werken17-04-2012

De gemeente Berkelland gaat Nieuw Werken


Medewerkers van de gemeente Berkelland zijn overgestapt op Het Nieuwe Werken. PQR heeft hiervoor een ICT-infrastructuur ontworpen en geïmplementeerd. Naast de modernisering van het datacenter, maakt de gemeente nu ook gebruik van een centraal aangeboden desktopoplossing op basis van Citrix XenApp technologievirtualisatie waarmee medewerkers veilig en mobiel kunnen werken.

De gemeente Berkelland in Borculo telt 400 medewerkers, verdeeld over drie locaties. Begin 2012 is de gemeente Berkelland verhuisd naar een nieuw gemeentehuis. Deze verhuizing heeft de gemeente aangegrepen om Het Nieuwe Werken (HNW) te implementeren. De medewerkers van de gemeente kunnen nu altijd en overal device-onafhankelijk werken. Begin 2010 is een start gemaakt met de vernieuwing van de omvangrijke ICT-infrastructuur. Bij de invulling van ieder afzonderlijk project is rekening gehouden met Het Nieuwe Werken.

De complete case kunt u hier downloaden.
  

Meer cases

Zoeken

Follow on LinkedInVolg onsFollow on TwitterTweets

rssInterviews

Out of the cloud before you get in?Out of the cloud before you get in?
Is de cloud dé oplossing voor alle IT-problemen? JerryRozeman, Chief Technology Officer bij PQR, durft dit in twijfel ... meer
Meer interviews

rssColumns

OpenStack en het 'internet of things'OpenStack en het 'internet of things'
 Het is bijna 21 maart en dus de start van de lente. Maar ook de deadline die ik heb gekregen om deze column in te lev... meer
Meer columns

BlogIt

Laden RSS feeds